Holdtræning Specialiserede træningsformer, du kan kombinere til dine personlige behov og ambitionsniveau

Om vores holdtræning


Når du er startet i Kondigrafen, vil din personlige træner hjælpe dig med, at finde lige præcist det hold der kan hjælpe dig med at opnå dine mål.

Selv om hele holdet skal have udbytte af træningen, er vores hold ikke større end at instruktøren har tid til at have fokus på dig og dine behov.

Instruktøren følger din udvikling fra gang til gang og tilpasser timen og øvelserne, så du kan være med uanset dine forudsætninger.

Vi har valgt at have fokus på nogle få, men rigtig gode hold der komplimenterer vores styrketræning og vores måde at se på det hele menneske.

Vi ved at mange mennesker i dag, har en stresset hverdag som ofte sætter sig i vores krop som trætte og smertende muskler i nakken, armene og ryggen.

Vi ved også, at vi alle har behov for at få pulsen op og få ekstra styrke eller smidighed, og med de hold vi tilbyder i kombination med et personligt tilrettelagt træningsprogram, får vi løst langt de fleste forskellige problemstillinger.


Image

Vi finder frem til præcis den holdtræning, der passer dig.

Selvforsvar Lær at forsvare dig selv med DCS


Defensive Combat System er et selvforsvarssystem, hvor du lærer at forsvare dig selv og pacificere modstanderen på en nem og enkel måde. Vores system er et perfekt mix af det bedste fra forskellige stilarter inden for kampsport og selvforsvarssystemer. Det ser ikke altid flot og stilfuldt ud, men det virker og er effektivt. Der er ingen gradueringsbælter og alle medlemmer er lige. Holdet består både af mænd og kvinder, hvor den yngste deltager startede som 7 årig og ældste stoppede som 70 årig.

Reza er vores super dygtige og engagerede selvforsvarsinstruktør, som har det sorte bælte i flere stilarter inden for kampsporten.

Han har undervist bl.a. militær- og politifolk i selvforsvarsteknikker. Han er absolut i topklasse inden for sit felt med over 30 års erfaring, og vi kan derfor trygt sige, at du er i gode hænder.

Reza hjælper dig med din personlige udvikling, så du bliver en stærkere og mere modstandsdygtig person i kritiske situationer. Det gælder både fysisk som psykisk.

Reza har haft sin gang flere gange ugentligt i Kondigrafen siden 2001.

ONSDAGE KL. 18:30-20:00


Lær at forsvare dig selv med Defensive Combat System

BodyBike Uanset niveau og alder


Connie er vores BodyBike instruktør, og hun er også vores faste styrketræningsinstuktør igennem 20 år.

Connie har undervist i BodyBike i mere end 10 år og hendes speciale er at tilpasse musikken, så det bare svinger og passer til timens variationer. Musikken spænder lige fra 70'ernes rytmer til rock og pop frem til i dag.

Deltagerne på holdene spænder aldersmæssigt fra sidst i 40'erne til den garvede pensionist.

Hun sørger selvfølgelig altid for, at tilpasse timerne så den enkelte får optimalt på både puls, balance, styrke og ikke mindst sved på panden.

TIRSDAGE OG TORSDAGE kl. 18:00
SØNDAGE KL. 10:00


Image

BodyBike når det er bedst med musik der bare svinger

Yoga Med instruktører der også er i en klasse for sig selv


Divya er uddannet i Hatha og Asthanga yoga og har undervist i 8 år i yogaens oprindelses land Indien. Hun underviser hos os i Hatha yoga, med fokus på åndedrættet og med lange rolige sekvenser, og selvfølgelig også med et tvist af hendes egen erfaring for, hvad der fungerer bedst. Hendes professionelle tilgang er også, at undervisningen altid skal tilpasses den enkelte og holdet som helhed.

Aline vores anden yoga instruktør, er uddannet Hatha instruktør, og har praktiseret Yoga i 8 år. Derudover har Aline en uddannelse i ballet på The Royal Academy of dance London, og har danset siden hun var 4 år og undervist børn i ballet i flere år. I dag er hun under uddannelse til fysioterapeut. Hos os underviser hun i Hatha med et strejf af Yin Yoga og Nidra, som er en afstressende teknik, hvor man bliver guidet ind i en meditativ tilstand.

ONSDAGE KL. 17:30
LØRDAGE KL. 10:00Lokalt i den gamle Husum Bio

Find os


Frederikssundsvej 304
2700 Brønshøj

Åbningstider


Mandag, onsdag, fredag:  7-21
Tirsdag, torsdag: 10-21
Lørdag, søndag: 9-16

Ring til os


Du kan altid ringe på:
Tlf. 38 282 282