Om Kondigrafen Generelt om Kondigrafen og alt det, du får hos os


Kondigrafen er stemningsfuldt indrettet i den gamle Husum Bio fra 1954. Bygningen rummer alt inden for træning og sund livsstil.

Vi har det bedste træningsudstyr inden for styrke- og konditionstræning og holdtræning, der spænder lige fra afslappende yoga til selvforsvar og bodybike med fuld fart på er at finde på programmet.

Sidst men ikke mindst har vi legerum til børn fra 3-6 år.

Med 98 motionsmaskiner har Kondigrafen et af landets største og bredeste udvalg af forskellige motionsredskaber. Alle motionsredskaberne er omhyggeligt udvalgt og i en klasse helt for sig selv.


Læs mere om vores udstyr >

Kondigrafen - indrettet i den gamle Husum Bio fra 1954.

Kondigrafen - indrettet i den gamle Husum Bio fra 1954.

Faciliteter er vigtige hos os Vi har sikret dig gode muligheder for velvære og hyggeligt samvær

Image

Bad & omklædning

Image

Body SDS

Reception

Reception

Motionscenter cafe

Cafe område

Image

Legerum

Træningslokaler


I alt 1657 kvm. Fordelt på 7 forskudte planer, 12 rum, afslappende stille og rolig digital lyd fra JBL højtalere og op til 7,5 meter til loftet, er alt sammen med til at skabe et spændende miljø og en rigtigt god atmosfære.

Styrke- og konditionstræning findes i 3 forskudte planer, i den tidligere loge og store sal, BIO 1 tidligere med plads til 500 biograf stole.

Bodybike og foredragssalen findes i den tidligere biograf sal, BIO 2 med plads til 135 personer. Alt er som i gamle dage, med filmlærred og trappesatser, hvor der i stedet for biograf stole nu er cykler. Det danner den perfekte ramme for, at alle kan se og følge med til både Bodybike og foredrag.
Det Kgl. teaters kulisse kunstner har lavet udsmykninger af kamelvæddeløb på væggene i cykel- og foredragssalen.

Den almindelige holdtræning foregår i den tidligere BIO 3 med plads til 141 biograf stole. Her er gulvet bare rettet ud til et fjedrende sports gulv, som skåner dine knæ og ryg. Det Kgl. teaters kulisse kunstner har lavet udsmykninger af de græske guder på væggene i holdtræningssalen.


Træningslokaler

Kondigrafen - indrettet med fokus på god atmosfære

Kondigrafen i tal

1657
Kvadratmeter
98
MOTIONSMASKINER
98%
KUNDETILFREDSHED
10år
YNGSTE DELTAGER
93år
ÆLDSTE DELTAGER

Faciliteter og udstyrHos os får du masser af faciliteter & top professionelt udstyr

 • Verdens mest skånsomme træningsudstyr
 • Løbebånd, cykler og romaskiner
 • Crosstrainere og trappemaskiner
 • Udstrækningsafdeling med skitræner
 • Balancetræningsudstyr
 • Prof. håndvægte og vægtstænger
 • Omklædningsrum og bad for herrer og damer
 • Aflåselige skabe til opbevaring af værdigenstande
 • Bold legerum for børn fra 3 til 6 år
 • Cykelsal 110 kvadratmeter
 • Holdtræningssal 125 kvadratmeter
 • Cafe og afslapningsområde
Træningsudstyr

Styrketræning, konditions- eller holdtræning? Du får det hele hos os - Individuel styrke- og konditionstræning, samt specialiseret holdtræning

Vi har fokus på sundhed og velvære

Image

Helbredstjek


Læs mere >
Image

Kiropraktik


Læs mere >
Genoptræning i Kondigrafen

Genoptræning


Læs mere >

Kondigrafen er et kvalitets trænings- og livsstilscenter


Kondigrafen har fejret 20 års jubilæum som selvstændigt og uafhængigt trænings- og livstilscenter. Lige fra starten har det været vores målsætning, at sætte nye standarder for både kompetent rådgivning og personlig service.

Gode resultater kommer ikke af sig selv, og der er intet, der slår over 35 års erfaring, når resultaterne skal opnås lige fra din først færd i Kondigrafen. Mere end 98 procent af de motionister der starter i Kondigrafen, er på grund af henvisninger fra andre tilfredse motionister.

Kondigrafen er det rigtige valg af trænings- og livsstilscenter, hvis du ikke vil nøjes med en standardløsning eller klare det hele selv.


Image

Et kvalitets trænings- og livstilcenter, du føler dig godt tilpas i

Vi gør os umage


Hvis det er gammeldags at gøre sig umage – ja, så er vi gammeldags. Vores førsteprioritet er tilfredse kunder, og vi bestræber os hele tiden på at blive endnu bedre. Stor erfaring og engagement fører til de bedste resultater - både for os og motionisterne.

Vores kunder giver os topkarakter med 5 stjerner ud af 5 mulige. Herudover er vi bedømt som det bedste trænings- og livsstilscenter i vores lokalområde. Dog ved vi af erfaring, at vi ikke kan gøre alle tilfredse, uanset hvad vi gør. Derfor er det nødvendigt, at du bestiller en tid, første gang du kommer på besøg, så vi kan afstemme dine forventninger, med det vi kan tilbyde.

Kondigrafen’s motionister kan med rette forvente noget ekstra, når de skal i gang med træning og sund livsstil. Vi ved hvor vigtigt det er, at gøre sig umage.


Image

Kondigrafen - indrettet i den gamle Husum Bio fra 1954

Start med en rundvisvisning eller prøvetime


Ved en rundvisning fortæller vi, lige præcis hvad vi kan gøre for dig. Det er det helt rigtige grundlag til at træffe beslutninger på, om du vil starte med en sund livsstil i Kondigrafen.

Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og mål og tilpasser træningen herefter.

Vi tilbyder også undersøgelser af evt. gener og skavanker, røntgenundersøgelse, helbredstest, konditest og fedtprocent måling.

Vi tilbyder dig en gratis rundvisning og uforpligtigende samtale om dine ønsker og mål - også selv om du ikke kan starte lige nu. Ring til os eller kig ind - så finder vi et tidspunkt, der passer dig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Kondigrafen.

Når du har besluttet dig for at starte på en sund livsstil, hjælper vi dig til, at få det optimale ud af den.

Kondigrafen trænings- og livstilscenter er ikke bare et træningscenter, hvor du hiver i nogle tilfældige maskiner.Livstil betyder for os, at vi kan hjælpe dig hele vejen rundt omkring din kost, søvn, medicin forbrug, arbejde og evt. stress. Det er alt sammen med til at hjælpe dig til, at få det optimale ud af dit liv hele vejen rundt.

Vi følger dig hele vejen mod dine mål, men du skal selv tage initiativet og ringe til os.

Med udgangspunkt i din historie og baggrund tilrettelægger vi alle trænings maskiner og øvelser, gentagelser og den modstand der skal til, så det passer lige præcist til dig.

Vi hjælper dig løbende fremad stille og roligt på vej mod større overskud.

Alle instruktører i Kondigrafen har uddannelse og erfaring gennem et helt liv med træning.

Det gælder uanset om det er yoga, selvforsvar, bodybike eller styrke- og konditionstræning.

Har du en speciel udfordring, har vi eksperter, vi kan trække på, så som læge, kiropraktor, akupunktur, psykolog, fysioterapeut og laser behandling mm.

Du finder os i den gamle Husum Bio

Find os


Frederikssundsvej 304
2700 Brønshøj

Åbningstider


Mandag, onsdag, fredag:  7-21
Tirsdag, torsdag: 10-21
Lørdag, søndag: 9-16

Ring til os


Du kan altid ringe på:
Tlf. 38 000 000