Træningsudstyr


I Kondigrafen lægger vi stor vægt på kvalitet, hvilket vores valg af træningsudstyr også afspejler.

Her kan du læse og se, hvorfor vi har det bedste træningsudstyr, og hvor meget forskelligt der er at vælge i mellem.

Det er alt sammen med til, at sikre dig den bedste og sikreste måde, at opnå de bedst mulige resultater.

Alle vores maskiner er nøje udvalgte, det samme gælder de producenter vi har valgt.


Image

Det bedste træningsudstyr sikrer bedst mulige resultater

Om Keiser træningsudstyr Lidt historie


Keiser Corporation har med succes i over 30 år været med til at ændre den måde, ”både almindelige mennesker i alle aldre og verdenseliten inden for mange forskellige sportsgrene”, træner på.

Keiser lufttræningsudstyr har altid været på forkant med forskning af fysisk træning, og har i dag 30 forskellige styrketræningsmaskiner og test træningsudstyr til både unge, ældre og elite sportsfolk.

Der findes i Danmark 936 Keiser træningsmaskiner rundt om i førende danske eksklusive fitnesscentre og specielle genoptræningscentre f.eks. Ryg centeret, Hans Knudsens Plads, Østerbro; Årets sport Kommune 2007, Ballerup kommune; Københavns Kommunes Sundhedscenter CAB. M.fl.


Image

Keiser - 30 års erfaring både til almindelige motionister og verdenseliten

Specielt for Keiser Hvorfor luft ? F=m∙a

Forestil dig, at du vejer 70 kg og står i en elevator på en personvægt. I det elevatoren bevæger sig ændrer din vægt sig og forklaringen er (F=m∙a) Newtons fysiske love om tyngdekraft og acceleration. Dvs. en given vægt aldrig vejer det samme i bevægelse, som når den står stille.

Træner man på traditionelt vægttræningsudstyr ændrer vægten sig væsentligt med hastigheden, hvilket giver unødvendige belastninger på muskelhæftelser, sener og led, hvilket øger risikoen for skader betydeligt.

Det er netop derfor Keiser anvender luft, som modstand, fordi luft som modstand eliminere træk- og stødpåvirkninger på sener, muskler, led og gør det til det mest skånsomme træningsudstyr.

Keiser træningsudstyr er unikt ved at være det eneste træningsudstyr, hvor man kan træne ved alle hastigheder, hvilket giver mulighed for at træne eksplosivt og opnå størst mulige kraft i forhold til tid.


Keiser træningsudstyr

Keiser brug af luft giver ideel træning til alle

Verdenseliten bruger Keiser Topklubber som f.eks Manchester United bruger også Keiser


Citat: "Dette var en institutionel beslutning på baggrund af vores træningsfilosofi og de moderne metoder vi bruger til at træne vores spillere. Keisers udstyr er utroligt funktionelt og efterligner de bevægelser vores spillere bruger på banen.

Vores træning med Keisers udstyr har helt sikkert været medvirkende til den succes vi har haft i denne sæson. Vi har brugt udstyret til alt fra daglig træning, til genoptræning efter skader, samt test og overvågning."

Tony Strudwick
Head of Sports Science
Manchester United Football Club


Image

Keiser bruges også af topklubber som f.eks. Manchester United

David træningsudstyr


Træningsudstyret fra David er designet med en ensartet linie gennem hele serien.

David træningsudstyret er traditionelt træningsudstyr med vægte.

David er biomekaniks og ergonomisk udviklet, som sikrer at øvelserne udføres anatomisk korrekt, og samtidig giver det en god siddekomfort.

Der er ingen farlige wirer eller kæder, og de bevægelige dele er indkapslet, hvilket giver optimal sikkerhed.

Vi har samlet billeder af David maskiner nedenfor, så du kan se hvordan de ser ud. Hvis du vil prøve dem, er du velkommen til, at bestille en tid.


Image

David klassisk ergonomisk styrke- og vægttræning

Stex kredsløbsudstyr


STEX er en af verdens førende producenter inden for kredsløbsudstyr, som omfatter Crosstrainere, sidde motionscykler med ryglæn, alm. motionscykler og løbebånd.

Med innovativt design og driftssikkerhed ud over det sædvanlige har STEX begejstret fitnesscentre verden over. Derfor har STEX også været et naturligt valg i Kondigrafen. Alt kredsløbsudstyret har indbyggede programmer, med bl.a. pulstræning, fedtforbrænding, interval og konditionstrænings programmer.

Løbebåndene giver selv løbere, som Wilson Kipketer udfordring med hastighed op til 25 km/t og med negativ hældning på -5 grader og op til 20 graders positiv hældning på løbebåndet.

På displayet kan du hele tiden følge med i den tilbagelagte distance, hvor mange kalorier du har forbrændt og dine tider. Puls måler i håndtagene eller via pulsbælte sikrer, at du altid arbejder efter den helt rigtige puls, der svarer til din alder og fysiske formåen.


Image

Stex førende producent inden for kredsløbsudstyr

Vores maskiner Vi har naturligvis flere af hver, så du ikke skal vente på, at en maskine bliver ledig


KEISER

STEX

DAVID

Bestil rundvisning eller prøvetime


Ved en rundvisning eller prøvetime fortæller vi, hvad vi lige præcis kan gøre for dig, for at træffe beslutningen om du vil starte med en sund livsstil i Kondigrafen.

Du kan selv vælge om du vil nøjes med, at få en gratis rundvisning og en samtale omkring hvad vi kan gøre for dig eller du vil prøve de fantastiske træningsmaskiner under kyndig vejledning sammen med en af vores personlige trænere. Rundvisningen tager typisk 30-45 min. og er gratis, men vil du også prøve træningsmaskinerne koster det 200 kr. med mindre du melder dig ind bagefter.

Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og mål og tilpasser træningen herefter. Vi tilbyder også undersøgelser af evt. gener og skavanker, røntgenundersøgelse, helbredstest, konditest og fedtprocent måling.

Giv os et ring, så aftaler vi en tid, der passer ind i dit program.

Ring på tlf. 38 000 000


Bestil prøvetime

En prøvetime er for dig, der gerne lige vil se os an, før vi snakker medlemsskab

Du finder os i den gamle Husum Bio

Find os


Frederikssundsvej 304
2700 Brønshøj

Åbningstider


Mandag, onsdag, fredag:  7-21
Tirsdag, torsdag: 10-21
Lørdag, søndag: 9-16

Ring til os


Du kan altid ringe på:
Tlf. 38 000 000